Tervetuloa pelaamaan!

Varaa vuoro!

Padel

Padel on mailapeli, joka kasvattaa nopeasti suosiotaan kaikkialla maailmassa, myös täällä Suomessa. Se on loistava laji kaikenikäisille ja -tasoisille ihmisille, sillä se tarjoaa sekä harrastajille että kilpapelaajille taktisia ja teknisiä haasteita sekä hyvän tavan kuntoilla.

Padel on yhdistelmä tennistä ja squashia. Padelia pelataan yleensä nelinpelinä 10m x 20m kokoisella lasiseinäisellä kentällä. Padel-kenttä on 1/2 tenniskentän koosta.

Sulkapallo

Sulkapallo on urheilulaji kaikille, taidoista tai iästä riippumatta! Sulkapallo tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, jotka kehittävät motorisia ja muita fyysisiä taitoja, kuten kestävyyttä, lihasvoimaa ja reaktiokykyä.

Mansen Sulka Ry järjestää sulkapallo valmennuksia aikuisille ja lapsille tiistaisin ja torstaisin. Mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Pickleball

Tule kokeilemaan pickleballia. Mailat ja pallot kuuluvat kenttävuokraan.  Pickleball on mailapeli, jossa yhdistyvät tennis, sulkapallo ja pöytätennis. Pickleballia voi pelata kaksin- ja nelinpelinä. Pelikenttänä on sulkapallon nelinpelikenttä verkko alas laskettuna.

Pickleball-pallo on salibandypalloa muistuttava sileäpintainen ja muovinen reikäpallo. Mailat ovat lyhytvartiset ja kovapintaiset.

Tutustu lajiin tarkemmin www.pickleballfinland.fi

Lentolantie 13
36220 Kangasala
044 975 4507
Tietosuojaseloste